Vård- och omsorgscollege

Vård- och omsorgscollege är en samverkansform mellan utbildningsanordnare och arbetsgivare. Syftet är att stärka kvalitet och attraktivitet för vårdyrket och på utbildningar som leder till arbete inom vård och omsorg. Nationella rådet för Vård och Omsorgscollege är en samarbetsorganisation med Sveriges Kommuner och Landsting, Kommunal och vårdföretagen.

Detta innebär att skolor och arbetsgivare som ingår i ett Vård och Omsorgscollege erbjuder Dig en utbildning där både det arbetsplatsförlagda lärandet (APL) och utbildningen i skolan håller en extra hög kvalitet som ökar din kompetens och dina möjligheter att få arbete. Efter genomgången utbildning får du ett diplom som bekräftar detta.

Läs gärna mer. http://www.vo-college.se

Sollentuna 

VOC_regionsthlm-centr-250pxl

Consensum i Sollentuna är tillsammans med Solna stad certifierade som ett Vård- och omsorgscollege inom ramen för Stockholms regionala college. Efter en spännande resa av förberedelser börjar nu det konkreta arbetet med att öka status och kvalitet på utbildning och yrket inom vård och omsorg. Vill du gå en utbildning med hög kvalitet som leder till arbete eller vidare studier då är detta en utbildning för dig.

Läs gärna mer på www.vocsthlm.se

Lund

250 Skanecentreradgif

Consensum i Lund ingår nu i Vård- och omsorgscollege för Lund/Malmö regionen. Efter flera års intensivt arbete har Vård- och omsorgscollege Malmö/Lund blivit certifierade av Nationella rådet. Certifieringsceremonin ägde rum i samband med prisutdelningarna vid Yrkes-SM i Malmö. Dubbel glädje för samtidigt erhöll Consensums elever första pris i omvårdnad i Skånemästerskapen.

 

INLOGGNING VO-college Solna och Sollentuna

 • Akutsjukvård

  Akutsjukvård

  • Vård- och omsorgsprogrammet med HÖGSKOLEFÖRBEREDANDE inriktning.

  Läs mer

 • Hälsa och friskvård

  Hälsa och friskvård

  • Vård- och omsorgsprogrammet med HÖGSKOLEFÖRBEREDANDE fördjupning.

  Läs mer