Vad hände sen? – Jennifer

Jag vill bli läkare

Jennifer valde att läsa vård och omsorg för att hon vill bli läkare, gärna kirurg för att vara exakt. ”Jag har alltid varit intresserad av att hjälpa människor och vård och omsorgsprogrammet var perfekt för mig” säger hon med ett leende! Jennifer gillade Consensum i Sollentuna för att det var en liten trygg skola där alla elever blev sedda av fantastiska lärare som alltid brydde sig. ”För mig är det viktigt att lärarna lär känna en.” Jennifer uppskattade alla vänner och att kontakten mellan elever i alla klasser var toppen. Nu jobbar Jennifer som undersköterska på Danderyds sjukhus på en neurologavdelning samtidigt som hon läser naturvetenskapligt basår på VUX. Drömmen att bli läkare lever kvar Jennifer avslutar med att säga – Många säger ”Välkommen till arbetslösheten” när man tagit studenten, men jag är undersköterska som har läst på Consensum. Jag behöver aldrig vara arbetslös och alla vägar är öppna för mig…