Vårkampen

cons        

spring

 

Klasskamp för år 8 och 9 i Sollentuna kommun

 

Onsdagen den 30:e april mellan kl 10-12 på Edsbergs Sportfält är det dags för historiens andra Vårkamp och man har nu möjlighet att ta över vandringspokalen från fjolårets vinnare på Häggviksskolan.

Tanken med dagen är att skapa en gemenskap i klasserna där eleverna tävlar och hejar på sitt lag samtidigt som de träffar och lär känna elever från andra skolor.

Du som idrottslärare har inför och under trekampen chansen att på ett roligt sätt behandla några moment inom ämnet Idrott och hälsa! Förslagsvis kan ni under några veckor på skolan träna de olika momenten som ingår i tävlingarna och därmed behandla styrka, snabbhet, teknik och dans. Parallellt med trekampen kommer Consensums omvårdnadselever instruera i första hjälpen och hjärt & lungräddning. Ett personligt intyg erhålles för HLR.

Priser och fika utlovas! Gratis deltagande.

Nedan följer en beskrivning om de tre grenarna:

Masstafett

Dragkamp

  • 10 deltagare/lag
  • Mixade lag
  • Matcher bäst av 3

Hejarramsa med egen komponerad koreografi

  • 10 deltagare
  • Mixade lag
  • Maxtid 2 min
  • En jury bedömer de olika bidragen utifrån teknik, samspel och kreativitet.

Maila skola/klass/antal till jyrki.paivarinta@consensum.se innan 12:e april. 

Dokument för utskrift hittas här: http://goo.gl/y2Tln6

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Bokmärk permalänk. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>