Nyheter Student 2019

Student 2019

Studenten närmar sig med stormsteg! Den 7 juni tar våra kära treor studenten och schemat för dagen kan ni ser här nedan.  Vi vill redan nu välkomna alla föräldrar, släkt och vänner till Aniaraplatsen för utspringet. För att dagen ska bli så fin som möjligt för våra studenter vill vi be alla besökare att visa hänsyn gällande att lämna plats åt alla som springer ut och vänta med att gå fram till eleverna. Glöm inte att ta med er eventuella flaskor och annat material när ni lämnar torget.

Dagens Agenda 7/6 2019

Kl 9.00  Mingel på Consensum

Kl 10.00 Amorinasalen

  • Diverse aktiviteter

  • Rektors tal

  • Övriga tal

  • Utdelning stipendier

  • Utdelning slutbetyg och diplom

  • Fotografering

Kl 12.00 Lunch på Scandic Hotel

Kl 12.45 Tillbaka i klassrummet

  • Klassens sista halvtimme

  • Förberedelser för utspring

Kl 13.15 Utspring