Nyheter Öppet hus den 7/5 – men med lite annorlunda upplägg!

Öppet hus den 7/5 – men med lite annorlunda upplägg!

Den senaste tidens situation i Sverige p.g.a. coronaviruset visar hur beroende vi alla är av professionell vård och omsorgspersonal. Du som väljer att utbilda dig inom hälsa, vård och omsorg kommer att ha många jobb att välja mellan – och en framtid där du gör skillnad. Har du blivit nyfiken på Vård och omsorgsprogrammet? Consensum gymnasium är för dig som letar efter en liten, personlig skola med hög kvalitet på utbildningen.

Den 7/5 har vi Öppet hus som tidigare annonserats, men nu mellan 16:00 – 20:00 och efter tidsbokning så att vi kan ta emot er i små grupper. (Kan du inte komma då går det också bra att boka en annan dag.)

Föranmälan sker till:
Charlotte Malik Strååt, Rektor
charlotte.straat@consensum.se
08-120 472 65
Ange önskad tid mellan 16:00 – 20:00 den 7/5, alt. önskemål om annat datum.