Nyheter Höstterminen är här!

Höstterminen är här!

Äntligen är hösten igång och vi har fått äran att träffa både våra ”gamla” elever i år 2 och 3 och våra ”nya” elever som har börjat år 1. I år har vi fyllt år 1 och har många elever som står på kö. Vi är så glada att ni är här, både nya och gamla elever.

Covid-19
På Consensum vill vi att alla våra elever ska lyckas och må bra och vi försöker anpassa vår verksamhet efter rådande omständigheter med COVID-19. Eleverna behöver hålla sig i sina klasser så vi undviker att blanda klasserna. Schemat har olika starttider och sluttider för eleverna för att undvika att ha alla elever på skolan samtidigt, i så stor utsträckning som möjligt. Dessutom har vi lagt schemat för att eleverna, i så stor utsträckning som möjligt, ska undvika rusningstrafiken. Det känns lite konstigt här på skolan att hålla eleverna separerade, att de äter i sina klassrum istället för tillsammans etc men vi tycker att eleverna sköter det exemplariskt. Vi måste alla ta vårt ansvar i det samhälle vi lever i idag. Självklart håller vi på hygien och hostar och nyser i armvecket och använder handsprit.