Hälsa Hälsa

Hälsa

När jag lär mig, mår jag bra – mår jag bra, lär jag mig.

Consensum är en liten och mysig skola som lägger stor vikt vid att kropp och sinne är i balans och att du mår bra. På vår skola upplever du trygghet och studieglädje och får verktyg att utveckla dina bästa sidor. För att du ska känna dig stark och orka med skoldagen erbjuder vi alltid frukt, frukost och en näringsrik lunch att köpa med elevkortet du får från skolan.

Vi vill även uppmuntra eleverna till en hälsosam livsstil. I ett nära samarbete med Friskis&Svettis Sollentuna sponsrar skolan en stor del av ett årskort för de elever som väljer att träna på Friskis&Svettis.

Öppet hus / skuggning

Öppet hus & skuggning

Har du tankar och funderingar kring ditt gymnasieval kan kanske ett besök på vårt öppna hus hjälpa dig en bit på vägen. Vi svarar gärna på dina frågor och visar dig vad vi har att erbjuda dig. Om du skulle önska är du också mycket välkommen att vara med under en vanlig skoldag på Consensum (skuggning), då får du chansen att ta del av vårt arbetssätt och den fina stämningen på skolan.

Läs mer

Framtiden är ljus

Framtiden är ljus

Under livets alla skeden behövs det människor som jobbar med människor. Att välja ett yrke inom vård, medicin, välfärd och naturvetenskap ger dig alla förutsättningar att fixa det framtidsjobb du drömmer om. Starta din resa mot framtiden med en gymnasieutbildning på Consensum, det ger dig en stark plattform inför kommande yrke och högskolestudier.

Läs vad tidigare elever gör idag