Kontaktinformation Kontaktinformation

Kontaktinformation

Om du har frågor om gymnasieantagningen och hur du skall ansöka till någon av inriktningarna hos Consensum, tala med din studie- och yrkesvägledare (SYV).

Kontakta oss
Om det är något ni undrar använd telefonnumret nedan, eller skicka oss ett mail. Du kan även skicka dina frågor till några av våra elever på ElevDirekt. Vi svarar gärna på frågor om utbildningen, skolan, lärarna och berättar hur vi kan göra din gymnasietid betydelsefull – för dig och för alla andra du kommer att stöta på i din framtida karriär.

Postadress
Consensum, Aniaraplatsen 2, 2tr
191 47 Sollentuna

E-post: info@consensum-sollentuna.se

Öppet hus / skuggning

Öppet hus & skuggning

Har du tankar och funderingar kring ditt gymnasieval kan kanske ett besök på vårt öppna hus hjälpa dig en bit på vägen. Vi svarar gärna på dina frågor och visar dig vad vi har att erbjuda dig. Om du skulle önska är du också mycket välkommen att vara med under en vanlig skoldag på Consensum (skuggning), då får du chansen att ta del av vårt arbetssätt och den fina stämningen på skolan.

Läs mer

Framtiden är ljus

Framtiden är ljus

Under livets alla skeden behövs det människor som jobbar med människor. Att välja ett yrke inom vård, medicin, välfärd och naturvetenskap ger dig alla förutsättningar att fixa det framtidsjobb du drömmer om. Starta din resa mot framtiden med en gymnasieutbildning på Consensum, det ger dig en stark plattform inför kommande yrke och högskolestudier.

Läs vad tidigare elever gör idag